Εγκαταστάσεις

Η επένδυση στη συνεχή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της εταιρείας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες λειτουργίας της Bennett.

Ήδη η εικόνα της εταιρείας έχει αναβαθμιστεί με τα καινούργια της γραφεία στην Κηφισιά, τα οποία αντικατοπτρίζουν τη δυναμική της παρουσία στον χώρο του Φαρμάκου, μαρτυρώντας την εντυπωσιακή εδραίωσή της στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραγωγής της Bennett στο Κορωπί, έκτασης 2.500 τ.μ., περιλαμβάνουν σύγχρονα συστήματα, όπως το BMS Building Management System, με το οποίο ελέγχονται και διατηρούνται σταθερές οι συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και πίεσης σε όλο το κτίριο.

Παράλληλα, το εργοστάσιο διαθέτει έγκυρο EU GMP Certificate (GMP – Good Manufacturing Practice), το οποίο πιστοποιεί ότι είναι σχεδιασμένο και λειτουργεί σύμφωνα με τις διαδικασίες και τα κριτήρια Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής.

Δυνατότητα Παραγωγής:

Capsules hard gelatin (powder, pellets, liquid)
Tabs (Plain, film coated, chewable, bi-layer)
Sachets
Oral Liquids

Δυνατότητα Συσκευασίας:

Capsules hard gelatin (powder, pellets, liquid)
Blister (PVC-Alu, PVC/PVDC-Alu, PVC/PE/PVDC-Alu, Aclar-Alu, Alu-Alu)
Sachets
Bottles

Τα εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα και η τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών εγγυώνται την άριστη ποιότητα παραγωγής όλων των προϊόντων.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η μεγάλη επένδυση κατασκευής των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων έκτασης 24.000 τ.μ., στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, οι οποίες αναμένεται να στεγάσουν το νέο εργοστάσιο, το ερευνητικό κέντρο (R&D), τα γραφεία της διοίκησης και του εργοστασίου, την αποθήκη κ.λπ.

elΕλληνικά