Ανθρώπινο Δυναμικό

Μία εταιρεία είναι πρωτίστως οι Άνθρωποί της. Κι εμείς, στην Bennett, αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά.

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από κάθε δραστηριότητά μας, σε όλα τα επίπεδα του στρατηγικού σχεδιασμού, της παραγωγής, αλλά και της διαχείρισης των προϊόντων μας.

Ως μία αμιγώς ανθρωποκεντρική εταιρεία, επενδύουμε στον παράγοντα «Άνθρωπο» με κάθε τρόπο: προωθούμε την ανάληψη πρωτοβουλιών, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, εμφυσώντας στους εργαζόμενους το δικό μας όραμα, ώστε να εργαστούν για την υλοποίησή του αξιοποιώντας στο έπακρον τις δικές τους δεξιότητες και ικανότητες.

Η ταχεία ανάπτυξη της Bennett αποτυπώνεται και στο ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο, μέσα σε μια δεκαετία πολλαπλασιάστηκε μετρώντας πλέον πάνω από 190 εργαζομένους.

Εξασφαλίζοντας συνθήκες εργασίας φιλικές προς τον εργαζόμενο, η Bennett δίνει την ευκαιρία σε όλους να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους και να στοχεύσουν στην αναβάθμισή τους, συνδέοντας με αυτόν τον τρόπο την προσωπική τους ανέλιξη με την ίδια την εταιρεία. Παράλληλα, φροντίζει για την εξασφάλιση επαρκούς ελεύθερου χρόνου, ώστε να διατηρείται η εξαιρετικά σημαντική ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Στη μεγάλη οικογένεια της Bennett, κάθε εργαζόμενος έχει σημασία, γι’ αυτό και φροντίζουμε να δίνουμε συνεχώς κίνητρα για προσωπική βελτίωση και ίσες ευκαιρίες για συνεχή επιμόρφωση μέσω της διά βίου μάθησης, καλλιεργώντας έτσι την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό. Γιατί, πάνω απ’ όλα, θέλουμε οι Άνθρωποί μας να αισθάνονται προνομιούχοι που ανήκουν στο δυναμικό της Bennett.

Η κοινή φιλοσοφία, οι κοινές ηθικές αρχές και ο κοινός κώδικας συμπεριφοράς είναι τα στοιχεία που μας ενώνουν, ωθώντας μας εξαρχής να κάνουμε τη διαφορά στην ελληνική και διεθνή φαρμακευτική αγορά.

elΕλληνικά