Επενδύουμε στην Υγεία, Επενδύουμε στο Αύριο

Ξεκινώντας τη δραστηριοποίησή μας στον φαρμακευτικό κλάδο το 2005, ως μια αμιγώς ελληνική φαρμακευτική εταιρία, γνωρίζαμε ότι το μέλλον θα αποτελούσε για εμάς ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό «ταξίδι». Όχι μόνο διότι η ενασχόλησή μας με την Ανθρώπινη Υγεία αποτελεί έναν πολύ ευαίσθητο τομέα επιχειρηματικότητας αλλά γιατί, εξαρχής, θέσαμε σαν στόχο, πέρα από το προϊόν και την ποιότητά του και την παράλληλη αναζήτηση νέων πηγών καινοτομίας και δημιουργικότητας.

Στην πολυετή μας διαδρομή, η Bennett εξελίχθηκε σε μια υπερ-σύγχρονη φαρμακευτική βιομηχανία, παραμένοντας, όμως, πιστή και αφοσιωμένη στις αρχές, στη νοοτροπία και στη φιλοσοφία της.
Η βασική μας στρατηγική επιλογή να δραστηριοποιηθούμε σε όλο το εύρος του φαρμακευτικού χώρου, με ελληνικά επώνυμα σκευάσματα υψηλών προδιαγραφών, ποιότητας, ασφάλειας και ποικιλίας θεραπευτικών εφαρμογών, αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της σημερινής μας καθιέρωσης, ως μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες Ελληνικές φαρμακευτικές εταιρίες.

Παρά τις έντονες προκλήσεις και τον ανταγωνισμό, σε ένα παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό που πιέζει προς τον εξορθολογισμό των φαρμακευτικών δαπανών, η Bennett αναδύεται ως μια ώριμη και έμπειρη εταιρία, με σημαντική ετήσια αύξηση του κύκλου εργασιών, επενδύσεις σε νέες κτιριακές υποδομές γραφείων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων παραγωγής, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και σημαντική συμβολή στην Εθνική οικονομία.

Παράλληλα, με σημείο εκκίνησης την Ελλάδα, υλοποιούμε ένα πλούσιο πλάνο εξαγωγικής δραστηριότητας, αποδεικνύοντας την ικανότητά μας να διεισδύουμε στις διεθνείς αγορές, αναπτύσσοντας στρατηγικές συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στη Bennett αντιμετωπίζουμε το μέλλον με ενθουσιασμό, έχοντας συστηματικά επενδύσει στους εργαζόμενους μας και σε βασικές αξίες, όπως η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα, η συνεχής βελτίωση, ο σεβασμός και η κοινωνική προσφορά, η ανοιχτή επικοινωνία και η διαφάνεια, δημιουργώντας ένα νέο όραμα, για μια αναβαθμισμένη προσέγγιση επικοινωνίας με τον ασθενή. Με τα άριστα προϊόντα της, η Bennett εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στο κοινωνικό σύνολο και εξασφαλίζει με την παρουσία της ότι η Υγεία θα βρίσκεται πάντα σε «καλά χέρια». Η καθημερινή αναγνώριση από τους ασθενείς και τους Επαγγελματίες Υγείας, μάς δίνουν ώθηση και ενέργεια να καλωσορίσουμε τις επόμενες δεκαετίες επενδύοντας στην Υγεία και προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.

Νίκος Μπουφίδης, MBA, PhD(c) in Law
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Αντιπρόεδρος Παν/νιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχάνων

elΕλληνικά